Αρχική » 2022 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2022

Που είμαστε

Πύργος Θήρας 84700
2286023920

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2023

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ-2023-ΜΕ-ΑΔΑ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ

Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ συμμετείχε στις 3 Νοεμβρίου στην παγκόσμια διαμαρτυρία κατά της κλιματικής αλλαγής, με φορέα διοργάνωσης τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Εκπαίδευσης για την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική εκπαίδευση << Running out of time >>.

Μαθητές των τμημάτων Β’ Υγείας 1, Β΄ Υγείας 2 και Β’ Γεωπονίας, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους περπάτησαν, σχημάτισαν αλυσίδα με το μήνυμα “A chain for climate change”, ενημέρωσαν τους συμμαθητές τους για το τι είναι  κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες που επιφέρει στον πλανήτη. Τέλος, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να δράσουμε άμεσα προκειμένου να μειωθούν οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Το σχολείο μας δέχτηκε συγχαρητήρια από την συντονίστρια του<< Running out of time >>,  Ms Lauren Brown, για την επιτυχή διοργάνωση της βιωματικής δράσης.

Συγχαρητήρια λοιπόν στις μαθητές μας και τους καθηγητές/τρες (Μαρία Μπούτσερου, Γιάννη Γιαννακόπουλο, Μαρία Παστρωμά) που συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης.Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό από τη δράση.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό από τη δράση…

Και μερικά βίντεο….

Πρόγραμμα από 14 Νοεμβρίου 2022

6.-Από-14_11_2022-συνολικό-τμημάτων

6.-Από-14_11_2022-για-κάθε-τμήμα